Υπηρεσίες Courier
τηλέφωνα επικοινωνίας
INTERCITY COURIER

Εταιρία Courier - Ταχυμεταφορές στην Ελλάδα από την ICC Courier

Ταχυμεταφορές στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο με την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές της ICC Courier.

courier delivery illustration

Γιατί να επιλέξετε την ICC

Η εταιρεία ICC Courier δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών από το 1992. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοση αποστολών στην περιοχή της Αττικής, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα.

Παραδόσεις σε Ελλάδα – Κύπρο και εξωτερικό

Εγγυόμαστε την άμεση και ασφαλή αποστολή δεμάτων σε Ελλάδα, Κύπρο, ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και προς τον υπόλοιπο κόσμο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μέρος αποστολής και εμείς θα φροντίσουμε για την έγκαιρη παράδοσή του.

Αυτόματη Ενημέρωση Αποστολής

Μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή την πορεία της αποστολής σας. Τα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας μας προσφέρουν τη δυνατότητα αυτόματης ιχνηλάτησης του δέματός σας.

Πολυετής Εμπειρία και Άριστη Εξυπηρέτηση

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα των ταχυμεταφορών εδώ και 25 χρόνια. Τόσο το προσωπικό όσο και το δίκτυο συνεργατών μας διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ένα αξιόπιστο Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα

Η ICC Courier με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της πανελλαδικά έχει αναπτύξει ένα δίκτυο, δημιουργώντας αντιπροσωπείες- συνεργασίες στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Παρέχουμε 100% κάλυψη σε όλη την Ελλάδα και έχουμε αποκλειστικά δικούς μας αντιπροσώπους σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κομοτηνή, Θήβα, Κόρινθο, Πάτρα, Ζάκυνθο, Άργος, Ναύπλιο, Χανιά, Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα, Σαντορίνη, Χίο, Μυτιλήνη και Λήμνο.

Μάθετε περισσότερα
asd

Άμεσες Παραδόσεις

Στην Αττική, μεταξύ άλλων, προσφέρουμε τις υπηρεσίες: αυθημερόν παράδοση, παράδοση επομένης εργάσιμης και παράδοση εντός ορισμένου χρονικού πλαισίου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το δέμα να αποστέλλεται ακριβώς μέσα στο χρονικό πλαίσιο που εσείς έχετε ορίσει.

asd

Υπηρεσίες και για Επιχειρήσεις

Η εταιρεία ICC Courier παρέχει μια μεγάλη λίστα υπηρεσιών, ικανή να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις, το αντικείμενο και τους χρόνους εργασιών σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε πλήρως σχετικά με τις ειδικές υπηρεσίες μας προς επιχειρήσεις.

asd