Υπηρεσίες Courier
τηλέφωνα επικοινωνίας
INTERCITY COURIER

Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Η ICC Courier διαθέτει πολυετή εμπειρία στη συνεργασία με επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας την αποστολή και παράδοση των δεμάτων τους.

Τώρα, που οι online αγορές είναι πιο διαδεδομένες από ποτέ, η αποκλειστική συνεργασία των επιχειρήσεων με μία αξιόπιστη και υπεύθυνη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι κάτι το απαραίτητο. Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες και προσφορές μας.

Υπηρεσίες Courier για e-shop

Η ICC Courier αναλαμβάνει αποστολές σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και προς τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα μπορείτε να επεκτείνετε το πεδίο ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Για αποστολές σε περιοχές εντός Αττικής προσφέρουμε με την υπηρεσία «Αυθημερόν Παράδοση», κατά την οποία το δέμα σας θα φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του σε διάστημα από 2 έως και 5 ώρες!    

Ταυτόχρονα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κάθε σας ανάγκη, καθώς προσφέρουμε τις υπηρεσίες της Αντικαταβολής με χρήση μετρητών, επιταγών ή μέσω POS και μπορούμε να αναλάβουμε τη διεκπεραίωση εισπράξεων/συναλλαγών γενικότερα.

Με την αξιοπιστία της ICC Courier

Η ICC Courier δεσμεύεται να παραδώσει την αποστολή σας στον παραλήπτη γρήγορα και οικονομικά. Η πολυετής εμπειρία μας στις ταχυμεταφορές μας καθιστά τους πλέον αξιόπιστους και κατάλληλους για να μεταφέρουμε το δέμα σας στον προορισμό του με απόλυτη ασφάλεια.

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας